Gifts

Puursaam is een walhalla voor de bewuste ondernemer die haar medewerkers, klanten, vrijwilligers en zakenrelaties alleen het allerbeste gunt. Voor alle speciale zakelijke cadeaumomenten in het jaar kun je bij ons terecht. Onze collectie is samengesteld uit tal van producten en merken – food en non-food – met een goed verhaal: puur natuur, lokaal en met aandacht voor milieuvriendelijke en circulaire productieprocessen.

Bij ons stel je zelf naar eigen inzicht en budget je geschenk samen. Het aanbod is enorm gevarieerd en de mogelijkheden zijn eindeloos. Verwacht van ons dan ook geen standaard assortiment. We steken veel tijd en energie in het vinden van duurzame, verantwoorde items. Producten met een eerlijk verhaal gemaakt door kleine ondernemers.

Nieuwsgierig? Dan is het nu tijd om door ons magazine te bladeren. We inspireren je graag.

Puursaam juli 2022 HR 1 2 4 scaled

Jouw eigen logo of tekst op verrassend veel originele attenties

Je werknemers verrassen met een duurzaam, lokaal attentie is altijd een goed idee, maar als dat ook nog eens persoonlijk en op maat gemaakt is, maak je pas echt indruk.

Veel van onze producten zijn geheel naar wens te personaliseren. Of dat nu je bedrijfslogo op een bakmix is, een bedanktekst op een koekje of een eindejaarswens op een handgemaakte luxe zeep, wij begeleiden je in dit proces. Voor welke gelegenheid je ook op zoek bent, onze items lenen zich uitstekend voor jouw eigen ontwerp.

De meeste van onze producten worden nog op ambachtelijke wijze handgemaakt. Een heel karwei waar aardig wat tijd en werk in gaat zitten. Voor het personaliseren van (grote aantallen) attenties is het belangrijk om hier op tijd over na te denken. Vooral rond de feestdagen is het erg druk. Voorkom dat je te laat bent en oriënteer vroegtijdig.

Je kunt altijd rekenen op de juiste ondersteuning, want wij begrijpen wat er nodig is om tot het resultaat te komen waar jij blij van wordt. Gaat er onverhoopt toch iets mis, dan vinden wij dat misschien nog wel vervelender dan jijzelf. Laat het ons weten en we helpen je met het vinden van een oplossing. Dat beloven we.

Duurzame cadeaupakketten voor de zakelijke markt - Puursaam

Wat denk je, is dit de positieve boodschap die jij wil verspreiden? We inspireren je graag.

Duurzame cadeaupakketten voor de zakelijke markt - Puursaam

Al 250+ keer aangevraagd door zorginstellingen, scholen en de installatiesector Nu jij nog. Dit magazine staat boordevol tips voor de allerleukste duurzame cadeaus. Ik weet zeker dat deze ideeën jou gaan inspireren! Je kan het e-magazine direct downloaden.