Anderen over Puursaam

Mooie woorden over eerdere samenwerkingen. Nieuwsgierig? Dan is het nu tijd om door ons magazine te bladeren. We inspireren je graag.

487A0334 scaled
Puursaam heeft afgelopen jaar de kerstpresentjes verzorgd voor Van de Velde Groenverzorging. We hebben het contact als super prettig ervaren. Snelle reactie en topservice. De kerstpresentjes met veel streekproducten werden enthousiast ontvangen.
Puursaam is een aanrader!
Roxanne Mirer
Van de Velde Groenverzorging
Niets dan complimenten voor de fijne samenwerking voor de attentie van Zuidwester voor 12 mei, de Dag van de Zorg.

De korte lijntjes hebben wij als heel fijn ervaren, alles was heel snel geregeld en ook de terugkoppeling na afloop was erg prettig. Ook de ontvangers van het groeipotlood waren blij verrast. Nogmaals bedankt, Mariëlle!
Sandra Steenhorst
Zuidwester Middelharnis
Vrijwel iedereen vond het leuk en verrassend om regionale producten in het kerstpakket te krijgen. Alles zag er gaaf en verzorgd uit.
De eigenaresse is behulpzaam, reageert vlot en denkt goed mee.
Daniëlle van Ast
Autobedrijf De Nobelpoort Zierikzee
Met secretaressedag 2022 hebben wij al onze secretaresses van het Calvijn College verrast met een cadeaupakket dat was samengesteld door Puursaam. Er was door Puursaam gezorgd voor een gepersonaliseerd etiket wat helemaal paste bij de secretaresses en wat ook erg leuk werd ontvangen. Ook waren de cadeautjes prachtig ingepakt, dat was al een cadeautje op zich.

De producten zijn kwalitatief prima en ik spreek uit ervaring want de krentenbollenmix was in een mum van tijd omgetoverd tot heerlijke krentenbollen. En met een kopje van de bijgeleverde thee was het heerlijk genieten.

Wij willen Puursaam een dikke plus geven voor de verzorging en de communicatie en kunnen het bedrijf bij iedereen van harte aanbevelen!

Namens alle secretaresses van het Calvijn College: hartelijk dank!
Rianne van den Dorpel
Calvijn College Goes
Heel prettig, open en eerlijk zaken doen. Eerlijk advies over mooie en lokale producten uit onze regio.
Zeker aan te bevelen voor relatiegeschenken en dergelijke.
Jelle den Boer
Goedbloed Auto's Zierikzee
We werden echt “vrolijk” van de kerstpakketten. Ik heb van diverse collega’s foto’s ontvangen dat ze aan het bakken waren of met de chocolade aan de slag waren gegaan. Met name de kinderen werden er ook bij betrokken. Een positieve ontvangst dus. Persoonlijk laat ik je weten zeer tevreden te zijn over de kwaliteit van de producten. Ze zijn echt lekker.
Baukje Doedée
Impuls Zeeland Vlissingen
De pakketten zijn goed ontvangen. Ik vond het er mooi en verzorgd uitzien en vond het leuk om ze zo, in overleg met jou, samen te stellen. De keuze voor Puursaam is een bewuste keuze voor lokaal kopen en duurzaamheid, met name dat laatste past natuurlijk goed bij de visie van onze organisatie.
Sanneke Kerklaan
Vrije School Zeeland & Kindcentrum VSZ Middelburg
De cadeautjes voor de Dag van de Leerkracht zijn heel goed ontvangen. Uiteraard kun je nooit iedereen echt blij maken, maar over het algemeen hebben we goede berichten terugontvangen. De service was heel goed, we hebben fijn samengewerkt en de cadeautjes waren super op tijd. Waarom wij voor Puursaam kozen? Duurzaam is het nieuwe topic en daar heb ik op gezocht. Het was goed en ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren.
Patricia Posthuma
Stichting Openbaar Primair Onderwijs Goeree-Overflakkee Middelharnis
Ik heb een tas gemaakt met artikelen voor een kerstontbijtje. Ik vond namelijk alle geschenkjes van jou daarvoor uitermate geschikt. Er is positief op gereageerd. Mijn kinderen hebben ook genoten van de mooi gedekte tafel met heerlijke cupcakes en een prachtig theetje (de smaak was iets minder), magisch! Ik heb gekozen voor Puursaam om de lokale ondernemer te steunen. Puursaam en ook jij hebben een zachte vriendelijke uitstraling. Het was fijn zaken met je te doen.
Janine Ooms
Prima Ooms Bruinisse
Ieder jaar is het voor ons weer een hele uitdaging om een leuk kerstpresentje te vinden voor onze lieve trouwe klanten. Want ja, we willen ze toch ieder jaar bedanken voor het bezoeken van onze kapsalon / schoonheidssalon. Toen Mariëlle mij haar brochure doormailde van Puursaam was ik gelijk helemaal weg van de bloeikaarten. Dus deze hebben we gelijk besteld, en in het echt zijn ze nog mooier. Nu gaan we er nog een leuke persoonlijke boodschap op schrijven en dan vanaf begin december meegeven aan de klanten. Hopelijk vinden zij ze net zo leuk als wij. Mariëlle, nogmaals bedankt voor deze leuke mooie bloeikaarten.
Mirjam en Esther
Hoofdstuk 2 Middelburg
De kerstpresentjes waren prima in orde en inmiddels zijn de pakketjes klaar om uitgedeeld te worden. Vooral de serveerplankjes vinden we geweldig. Bedankt nogmaals.
Sandra Pikaar
Bakkerij in de Soete Suikerbol Burgh-Haamstede
Duurzame cadeaupakketten voor de zakelijke markt - Puursaam

Dit magazine staat boordevol tips voor de allerleukste duurzame cadeaus. Ik weet zeker dat deze ideeën jou gaan inspireren!
Je kan het e-magazine direct downloaden.