Anderen over Puursaam

Mooie woorden over eerdere samenwerkingen.

487A0334 scaled
SHM is met Puursaam in contact gekomen toen we op zoek waren naar een duurzaam kerstgeschenk voor onze medewerkers.

Meteen vanaf het begin was het contact met Mariëlle heel prettig. Ze is behulpzaam, ze luistert goed naar de eisen en wensen en weet dat op een fijne manier te vertalen naar het aanbod. Samen hebben we gekeken naar wat passende geschenken waren waarbij Mariëlle met goede tips en aanvullingen kwam om zo tot een zo goed mogelijke keuze te kunnen komen.

We hebben de verzending van de pakketten ook laten uitvoeren door Puursaam en dat is zonder problemen verlopen, wat rondom de feestdagen heel fijn was en een zorg minder voor ons. De samenstelling van het pakket is positief ontvangen door de medewerkers ook al lukt het niet om iedereen daarin 100% tevreden te stellen natuurlijk. Maar het voelt altijd fijn om een bijdrage te kunnen leveren aan duurzame, lokale en maatschappelijk ondernemingen.

Daarom kijken we nu ook naar andere momenten in het jaar waar Puursaam mogelijk een bijdrage in kan leveren en we zo onze medewerkers kunnen voorzien van fijne attenties.
Mireille Koenen
Stichting hiv monitoring Amsterdam
SHM logo vierkant
In 3 woorden: persoonlijk, compleet en verrassend! Hele leuke reacties gehad op de prachtige, duurzame producten van Puursaam. Hier maak ik graag vaker gebruik van, zowel voor ons eigen team als relaties.

Bedankt voor alles!
Giel Boes
Stichting Boes Bos Amsterdam
Logo Boes Bos 1
Zuidwester was dit jaar 50 jaar. Om deze reden heeft Zuidwester personeelsfeesten georganiseerd. Voor de medewerkers die tijdens de personeelsfeesten moesten werken, heeft Puursaam borrelpakketten samengesteld. Deze pakketten werden door de medewerkers zeer goed ontvangen. De medewerkers vonden het leuke en waardevolle pakketten. Puursaam denkt met je mee en komt met suggesties wat heel fijn is.

Kortom, een hele fijne samenwerking die ik iedereen zou aanraden!
Alicia Tax
Zuidwester Middelharnis
Review Puursaam Zuidwester
In oktober hebben we voor de Dag van de Leerkracht een cadeautje samengesteld met Puursaam en in december het kerstpakket. We zijn erg tevreden met hoe alles geregeld is. Het was een fijne samenwerking en Mariëlle dacht mee in het samenstellen van een pakket.

Het pakket zag er heel mooi uit en alles verliep goed; van bestelling tot bezorging.
Dankjewel Mariëlle!
Willemijn Alderliesten
Stichting De Drieslag Barneveld
Logo De Drieslag
In december 2023 voor het tweede jaar kerstattenties geregeld bij Puursaam. Het zag er allemaal weer heel netjes en verzorgd uit. Ik hoefde het alleen maar langs te brengen bij mijn klanten. Ook de attenties die ik per post wilde versturen, waren zelfs al verzendklaar gemaakt met "fragile" sticker op de doos en goed verpakt. Fantastisch!

Als je graag op wilt vallen tussen alle kerstattenties met duurzame en/of vegan cadeaus, is Puursaam echt een aanrader!
Vera Tromp
Vevice communicatie Zierikzee
Logo vevice
Wij hebben afgelopen december ons relatiegeschenk laten verzorgen door Mariëlle van Puursaam en daar zijn wij uitermate tevreden over. Er werd steeds uitgebreid en spoedig op onze vragen gereageerd en de uiteindelijke levering van het superleuke pakket (dat er tip-top en eigentijds uitzag) ging allemaal gesmeerd.

Alleen maar positieve opmerkingen dus.
Ellen Kraaijenbrink
Vitro Plus Burgh-Haamstede
VitroPlus Beeldmerk
Met secretaressedag 2022 hebben wij al onze secretaresses van het Calvijn College verrast met een cadeaupakket dat was samengesteld door Puursaam. Er was door Puursaam gezorgd voor een gepersonaliseerd etiket wat helemaal paste bij de secretaresses en wat ook erg leuk werd ontvangen. Ook waren de cadeautjes prachtig ingepakt, dat was al een cadeautje op zich.

De producten zijn kwalitatief prima en ik spreek uit ervaring want de krentenbollenmix was in een mum van tijd omgetoverd tot heerlijke krentenbollen. En met een kopje van de bijgeleverde thee was het heerlijk genieten.

Wij willen Puursaam een dikke plus geven voor de verzorging en de communicatie en kunnen het bedrijf bij iedereen van harte aanbevelen!

Namens alle secretaresses van het Calvijn College: hartelijk dank!
Rianne van den Dorpel
Calvijn College Goes
logo calvijncollege
Vorig jaar wilden wij wat anders dan het standaard kerstpakket. We kwamen in contact met Marielle van Puursaam. Samen met haar hebben wij een leuk pakket samengesteld uit een ruim aanbod aan duurzame, lokale en vegan producten. Eerlijk advies, snelle reactie en netjes geleverd.

Wij hebben de samenwerking als erg prettig ervaren.
Ilona Fluijt
Molenberg B.V. Burgh-Haamstede
Molenberg
We werden echt “vrolijk” van de kerstpakketten. Ik heb van diverse collega’s foto’s ontvangen dat ze aan het bakken waren of met de chocolade aan de slag waren gegaan. Met name de kinderen werden er ook bij betrokken. Een positieve ontvangst dus. Persoonlijk laat ik je weten zeer tevreden te zijn over de kwaliteit van de producten. Ze zijn echt lekker.
Baukje Doedée
Impuls Zeeland Vlissingen
Puursaam heeft diverse cadeautjes mogen verzorgen voor Impuls Zeeland
De pakketten zijn goed ontvangen. Ik vond het er mooi en verzorgd uitzien en vond het leuk om ze zo, in overleg met jou, samen te stellen. De keuze voor Puursaam is een bewuste keuze voor lokaal kopen en duurzaamheid, met name dat laatste past natuurlijk goed bij de visie van onze organisatie.
Sanneke Kerklaan
Vrije School Zeeland & Kindcentrum VSZ Middelburg
Logo VSZ
Niets dan complimenten voor de fijne samenwerking voor de attentie van Zuidwester voor 12 mei, de Dag van de Zorg. De korte lijntjes hebben wij als heel fijn ervaren, alles was heel snel geregeld en ook de terugkoppeling na afloop was erg prettig. Ook de ontvangers van het groeipotlood waren blij verrast.

Nogmaals bedankt, Mariëlle!
Sandra Steenhorst
Zuidwester Middelharnis
Review Puursaam Zuidwester
De kerstpresentjes waren prima in orde en inmiddels zijn de pakketjes klaar om uitgedeeld te worden. Vooral de serveerplankjes vinden we geweldig.

Bedankt nogmaals.
Sandra Pikaar
Bakkerij in de Soete Suikerbol Burgh-Haamstede
Puursaam heeft diverse cadeautjes mogen verzorgen voor Inde Soete Suikerbol
Voor de Zeeuwse Milieufederatie heb ik in november 2023 kerstpakketten op maat besteld. Deze zijn naar volle tevredenheid geleverd. Goede communicatie.

Mariëlle denkt mee, is flexibel en heel vriendelijk.
Elles van der Klooster
Zeeuwse milieufederatie Middelburg
De Zuster Evie flesjes zijn goed ontvangen in december. Ze zien er leuk uit en prima geschikt voor presentje. De levering verliep keurig en zoals ook bij de vorige keer een prettig en direct contact met Mariëlle van Puursaam.

Aan te bevelen!
Jolanda van de Sluis
Saar aan Huis Zeeland Midden - Noord
Puursaam heeft afgelopen jaar de kerstpresentjes verzorgd voor Van de Velde Groenverzorging. We hebben het contact als super prettig ervaren. Snelle reactie en topservice. De kerstpresentjes met veel streekproducten werden enthousiast ontvangen.

Puursaam is een aanrader!
Roxanne Mirer
Van de Velde Groenverzorging Zonnemaire
Vrijwel iedereen vond het leuk en verrassend om regionale producten in het kerstpakket te krijgen. Alles zag er gaaf en verzorgd uit.

De eigenaresse is behulpzaam, reageert vlot en denkt goed mee.
Daniëlle van Ast
Autobedrijf De Nobelpoort Zierikzee
Heel prettig, open en eerlijk zaken doen. Eerlijk advies over mooie en lokale producten uit onze regio.

Zeker aan te bevelen voor relatiegeschenken en dergelijke.
Jelle den Boer
Goedbloed Auto's Zierikzee
Ik heb een tas gemaakt met artikelen voor een kerstontbijtje. Ik vond namelijk alle geschenkjes van jou daarvoor uitermate geschikt. Er is positief op gereageerd. Mijn kinderen hebben ook genoten van de mooi gedekte tafel met heerlijke cupcakes en een prachtig theetje (de smaak was iets minder), magisch! Ik heb gekozen voor Puursaam om de lokale ondernemer te steunen. Puursaam en ook jij hebben een zachte vriendelijke uitstraling.

Het was fijn zaken met je te doen.
Janine Ooms
Prima Ooms Bruinisse
Ieder jaar is het voor ons weer een hele uitdaging om een leuk kerstpresentje te vinden voor onze lieve trouwe klanten. Want ja, we willen ze toch ieder jaar bedanken voor het bezoeken van onze kapsalon / schoonheidssalon. Toen Mariëlle mij haar brochure doormailde van Puursaam was ik gelijk helemaal weg van de bloeikaarten. Dus deze hebben we gelijk besteld, en in het echt zijn ze nog mooier. Nu gaan we er nog een leuke persoonlijke boodschap op schrijven en dan vanaf begin december meegeven aan de klanten. Hopelijk vinden zij ze net zo leuk als wij.

Mariëlle, nogmaals bedankt voor deze leuke mooie bloeikaarten.
Mirjam en Esther
Hoofdstuk 2 Middelburg
De cadeautjes voor de Dag van de Leerkracht zijn heel goed ontvangen. Uiteraard kun je nooit iedereen echt blij maken, maar over het algemeen hebben we goede berichten terugontvangen. De service was heel goed, we hebben fijn samengewerkt en de cadeautjes waren super op tijd. Waarom wij voor Puursaam kozen? Duurzaam is het nieuwe topic en daar heb ik op gezocht.

Het was goed en ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren.
Patricia Posthuma
Stichting Openbaar Primair Onderwijs Goeree-Overflakkee Middelharnis