Hoe werkt het

Al onze pakketten worden in overleg op maat samengesteld en dat kan voor elk budget, iedere gelegenheid, elk gewenst bedrag en zelfs al vanaf één product. Wij nemen desgewenst alle werk uit handen, denken mee en verzorgen de opdracht tot in de puntjes.

Het is goed om te weten dat wij veelal samenwerken met kleine, lokale ondernemers die hun assortiment vaak handmatig op ambachtelijke wijze produceren. Hiervoor is net iets meer tijd nodig dan je misschien gewend bent. Dit kan van invloed zijn op de levertijd. Twijfel je of je pakketje op tijd aan gaat komen? Neem gewoon even contact op. We helpen je graag.

Notebooks

Offerte

Vraag vrijblijvend via het
offerteformulier
een offerte aan.

Bestellen

Wanneer je akkoord gaat met de offerte, verleen je ons per mail de opdracht. Op het moment dat de bestelling wordt geplaatst ga je tevens automatisch akkoord met de toepasselijkheid van de algemene voorwaarden. Wij bevestigen de opdracht en versturen de factuur per mail.

Bezorgen

In overleg spreken we af of de pakketten afgehaald worden, of worden bezorgd.

Gifts - Puursaam

Een betere wereld voor mens, dier en natuur

We gaan heel zorgvuldig om met de keuzes die we maken voor ons assortiment en we stellen onszelf hierbij voortdurend de vraag of ons aanbod bijdraagt aan een betere wereld voor mens, dier en natuur. Daarom werken we alleen samen met de allerleukste onafhankelijke, kleine ondernemers waar de liefde voor het product en de passie voor het ambacht vanaf spat. Transparant, traceerbaar en helder. Daar houden we van.

Samenwerken?

We blijven altijd op zoek naar mooie, verrassende producten die voldoen aan onze missie. Ben jij de maker van een origineel product met een mission statement die past bij die van ons? Dan mag je via het contactformulier altijd contact met ons opnemen.

Gifts - Puursaam