Hoe werkt het

Al onze pakketten worden in overleg op maat samengesteld en dat kan voor elk budget, iedere gelegenheid, elk gewenst bedrag en zelfs al vanaf één product. Wij nemen desgewenst alle werk uit handen, denken mee en verzorgen de opdracht tot in de puntjes.

Het is goed om te weten dat wij veelal samenwerken met kleine, lokale ondernemers die hun assortiment vaak handmatig op ambachtelijke wijze produceren. Hiervoor is net iets meer tijd nodig dan je misschien gewend bent. Dit kan van invloed zijn op de levertijd. Twijfel je of je pakketje op tijd aan gaat komen? Neem gewoon even contact op. We helpen je graag.

Duurzame cadeaupakketten voor de zakelijke markt - Puursaam

Offerte

Vraag vrijblijvend via het
offerteformulier
een offerte aan.

Bestellen

Wanneer je akkoord gaat met de offerte, verleen je ons per mail de opdracht. Op het moment dat de bestelling wordt geplaatst ga je tevens automatisch akkoord met de toepasselijkheid van de algemene voorwaarden. Wij bevestigen de opdracht en versturen de factuur per mail.

Bezorgen

In overleg spreken we af of de pakketten afgehaald worden, of worden bezorgd.

Duurzame cadeaupakketten voor de zakelijke markt - Puursaam
Wij zijn een duurzaam bedrijf en groot fan van hergebruik. Verpakkings- en opvulmateriaal dat wijzelf ontvangen van onze leveranciers, hergebruiken we zo veel als mogelijk. Daardoor kan het zijn dat bij een order met meerdere verzendadressen de uitstraling van de verpakking onderling verschilt.