Kerstpakketten

Hét cadeau van het jaar is nog altijd het kerstpakket. Maar het kan je als werkgever best wat hoofdbrekens bezorgen. Want natuurlijk wil je aan je medewerkers of zakenrelaties laten weten dat je aan hen denkt en hen waardeert. Tegelijkertijd wil je met jouw geschenk ook bijdragen aan een betere toekomst en je medewerkers inspireren en stimuleren om na te denken over duurzaamheid. Wij begrijpen als geen ander dat een kerstpakket behalve mooi en stijlvol ook “groen” en betekenisvol kan zijn.

Gifts - Puursaam

Verwacht bij Puursaam geen standaardpakket!

Bij ons gaat kwaliteit altijd boven kwantiteit. Er wordt zoveel geproduceerd waar de wereld niets aan heeft. Verwacht geen stampvolle dozen gevuld met supermarktproducten, maar kwalitatief hoogwaardige items, regionaal gemaakt door kleine, lokale ondernemers met een hoog lief-voor-de-aarde gehalte.

Hoe mooi zou het zijn als jij jouw medewerkers als dank voor hun inzet aan het eind van het jaar verrast met zo’n duurzaam, ambachtelijk pakket. Met een attentie die er wel degelijk toe doet en waar je zelf ook een goed gevoel van krijgt, overtref je de verwachtingen van je personeel. Onze kerstpakketten zijn helemaal naar wens samen te stellen en veel producten zijn te personaliseren waardoor jouw medewerkers gegarandeerd een origineel en uniek kerstcadeau ontvangen. En daar helpen wij je maar al te graag mee.

Onderschat een goed gekozen kerstpakket niet! Kies je voor Puursaam, dan kies je automatisch voor duurzaam, lokaal, mvo of biologisch.

Duurzame cadeaupakketten voor de zakelijke markt - Puursaam

Al 250+ keer aangevraagd door zorginstellingen, scholen en de installatiesector Nu jij nog. Dit magazine staat boordevol tips voor de allerleukste duurzame cadeaus. Ik weet zeker dat deze ideeën jou gaan inspireren! Je kan het e-magazine direct downloaden.