Dag van de Schoonmaker 15 juni

Dat is dé feestdag van alle schoonmaakmedewerkers in Nederland. Maar vergis je niet: dit jaar valt die datum op zaterdag, dus vieren we ‘m in 2024 op vrijdag 14 juni.

Dag van de Schoonmaker | Puursaam

Wat maakt de Dag van de Schoonmaker zo belangrijk?

De schoonmaker is zo iemand die onmisbaar is in iedere organisatie en ruimte. Schoonmakers verdienen respect, aandacht en waardering. Zonder hen zou het al snel een rommeltje worden overal. Ze doen zulk belangrijk werk.

Een bos bloemen is al jaren het meest gegeven cadeau, maar wat nu als je op een wat originelere manier wil laten zien hoe blij je met jouw medewerkers bent?
We hebben een breed assortiment geschenkjes van duurzame merken samengesteld, speciaal voor de Dag van de Schoonmaker.

Zet jouw medewerkers in het zonnetje en geef ze het respect wat ze niet altijd krijgen, maar wel verdienen. Want waardering tonen doet meer dan je denkt!

Bloementhee

€ 5,10 ex btw en verzendkosten

Een heerlijke zwarte thee vol met bloemblaadjes! De thee bevat onder andere lavendelbloesem, rozen-, korenbloem en goudbloemblaadjes. Inclusief 3 papieren theefilters. Past door de brievenbus.

Bloempost

€ 9,95 ex btw en verzendkosten

Maak van duurzaamheid een feest met deze ecologisch geteelde droogbloemen in fles. Inclusief kaars is dit dé eyecatcher in ieder interieur. Onderhoudsvrij en allergievriendelijk.

Bijenhotel

€ 8,30 ex btw en verzendkosten

Een DIY bouwpakket om zelf je eigen bijenhotel te maken. Volledig gemaakt van duurzame, gerecyclede materialen. Ontwikkeld in samenwerking met de Nederlandse Bijenstichting om de bijenpopulatie een handje te helpen. Past door de brievenbus.

Koffiebeker to go

€ 9,95 ex btw en verzendkosten

Nooit meer koude koffie als je tijdens je werk even wordt afgeleid of tussendoor iets anders moet gaan doen. Deze koffiebeker heeft namelijk een anti-lek deksel die van twee kanten kan worden geopend. Vrij van bamboe en melamine en geschikt voor de (professionele) vaatwasser. De herbruikbare koffiebeker heeft een inhoud van 240 ml. en past daarmee onder de meeste koffiemachines.

Lipbalm

€ 4,95 ex btw en verzendkosten

Een verzorgende lippenbalsem waarvan de ingrediënten worden geoogst door de lokale bevolking in het wilde regenwoud van Borneo zonder het bos aan te tasten. 100% natuurlijk, palmolievrij, niet op dieren getest en vrij van microplastics. Verkrijgbaar in de volgende varianten: orange, clove, lemongrass mint, cinnamon. Past door de brievenbus.

Hangtuintje

€ 4,55 ex btw en verzendkosten

Verticaal tuinieren is helemaal hip! Met dit hangtuintje in een zakje creëer je heel gemakkelijk op het balkon of aan de schutting een walhalla voor bijen en vlinders. Het hangtuintje bevat aardetabletten en een zakje zaadjes die duurzaam zijn verpakt in gerecyclede theezakken, Op de achterkant van het label staan de plantinstructies. Afmeting 24×14 cm. Past door de brievenbus.

Cadeaudoosje waardering zaaien

€ 11,50 ex btw en verzendkosten

Cadeaudoosje met drie soorten zaden die waardering geven: Goudsbloem, Mariëtteklokje en Driekleurig viooltje. Daarbij drie labels met stokjes om bij het potje of in de grond te steken. Op de kaart staat op achterzijde een quote gemaakt door Tanja Helderman: ‘Wie liefde zaait, zal waardering oogsten. Past door de brievenbus.

Bloemenvaasje

€ 7,95 ex btw en verzendkosten

Een basic bloemenvaasje, gemaakt van triplex afkomstig uit FSC gecertificeerde duurzame
bossen. De houten delen worden plat aangeleverd en schuif je zelf gemakkelijk in elkaar.
Het vaasje wordt geleverd met een klein bosje ecologisch geteelde droogbloemen. Hierin kunnen onderlinge verschillen zitten. Past door de brievenbus.

Duurzame cadeaupakketten voor de zakelijke markt - Puursaam

Wil je meer zien?

Voor alle gelegenheden in het jaar kun je voor jouw medewerkers bij ons terecht voor een waardevol geschenk. Denk bijvoorbeeld aan de dag van de verpleging, verjaardagen van collega’s, borrelboxen en natuurlijk Sinterklaas en Kerst.

Duurzame cadeaupakketten voor de zakelijke markt - Puursaam

Al 250+ keer aangevraagd door zorginstellingen, scholen en de installatiesector Nu jij nog. Dit magazine staat boordevol tips voor de allerleukste duurzame cadeaus. Ik weet zeker dat deze ideeën jou gaan inspireren! Je kan het e-magazine direct downloaden.