Dag van de Leerkracht 5 oktober

Dat is dé feestdag voor al het onderwijzend personeel in Nederland. Maar vergis je niet: dit jaar valt die datum op zaterdag, dus bedenk wanneer jouw school deze bijzondere dag gaat vieren.

Overzichtsfoto

Duurzaam onderweg

Milieuvriendelijk je lunch meenemen naar je werk wordt een eitje met deze lunchverpakkingen.
Je hebt geen plastic zakjes meer nodig en een beker voor onderweg neem je voortaan gewoon heel gemakkelijk zelf mee.

Ons assortiment is fair, eco en gebaseerd op bewustwording.
Voor alle organisaties met een groen hart.

Lunchbag van gerecycled materiaal

€ 7,50 ex btw en verzendkosten

Prijs afhankelijk van aantal en personalisatie.
Deze opvouwbare lunchtas is het perfecte voorbeeld van duurzaamheid. Ze worden namelijk gemaakt van gerecyclede koelkasten. Er zit een hoop plastic in koelkasten wat kan worden hergebruikt om zo de hoeveelheid plastic op de afvalberg te reduceren. De koeltas is niet alleen handig, maar ook sterk. Ideaal voor een dagje weg of naar je werk. Is je lunch op, dan vouw je hem makkelijk op tot een plat pakketje. Afmetingen: 29 x 23 x 14 cm. Kleur: grijs. Eigen opdruk mogelijk. Prijs op aanvraag.
Past door de brievenbus.

Sandwich wrap

€ 8,50 ex btw en verzendkosten

De sandwich wrap is een mooie herbruikbare lunchverpakking om makkelijk brood en sandwiches mee te nemen. Handig naar school, maar ook op vakantie. De wrap neemt heel weinig ruimte in, is wasbaar, past in iedere kleine tas en spaart heel veel plastic boterhamzakjes uit. Doordat je de wrap met het klittenband flexibel kunt vouwen en sluiten, kun je er veel meer in meenemen dan in een plastic boterhamzakje. Uitgevouwen afmeting: 54 x 32 cm.
Past door de brievenbus

Herbruikbaar snackzakje

€ 8,50 ex btw en verzendkosten

Handig 100% katoenen zakje die je afsluit met klittenband. De zakjes zijn lekker licht en plat, je neemt ze overal mee naartoe. Herbruikbaar, heel gemakkelijk schoon te maken en dé vervanger van plastic zakjes. 18 x 18 cm.
Past door de brievenbus

Biobidon van suikerriet

€ 6,00 ex btw en verzendkosten

Een milieuvriendelijke bidon die is gemaakt uit suikerriet. De Bidon wordt geproduceerd in Nederland en is 100% recyclebaar en voedselveilig. Met de aanschaf van een Biobased Bidon drinkfles zorg jij ervoor dat er 750 liter aan schoon drinkwater wordt gedoneerd in ontwikkelingslanden. Kan gepersonaliseerd worden. Prijs op aanvraag

Koffie/theebeker to-go

€ 9,95 ex btw en verzendkosten

De herbruikbare koffiebeker heeft een inhoud van 240 ml. en past daarmee onder de meeste koffiemachines. Natuurlijk ook heel geschikt voor een kop thee. Vrij van bamboe en melamine en geschikt voor de (professionele) vaatwasser. Behoudt zijn kleurechtheid en kan ook in de magnetron.

Opvouwbare beker voor onderweg

€ 13,25 ex btw en verzendkosten

Een herbruikbare, opvouwbare koffiebeker (355 ml) die je na gebruik zo in je tas of jaszak kunt stoppen en die er bovendien mooi uitziet. Hij bestaat! Gemaakt van siliconen en gemakkelijk mee te nemen in je tas of rugzak. Ideaal voor onderweg. Hij is 100% lekvrij, vaatwasmachinebestendig en onbreekbaar. Kan gepersonaliseerd worden. Prijs op aanvraag.

Duurzame cadeaupakketten voor de zakelijke markt - Puursaam

Wil je meer zien?

Voor alle gelegenheden in het jaar kun je voor jouw medewerkers bij ons terecht voor een waardevol geschenk. Denk bijvoorbeeld aan de dag van de verpleging, verjaardagen van collega’s, borrelboxen en natuurlijk Sinterklaas en Kerst.

Duurzame cadeaupakketten voor de zakelijke markt - Puursaam

Al 250+ keer aangevraagd door zorginstellingen, scholen en de installatiesector Nu jij nog. Dit magazine staat boordevol tips voor de allerleukste duurzame cadeaus. Ik weet zeker dat deze ideeën jou gaan inspireren! Je kan het e-magazine direct downloaden.