Dag van de Leerkracht 5 oktober

Dat is dé feestdag voor al het onderwijzend personeel in Nederland. Maar vergis je niet: dit jaar valt die datum op zaterdag, dus bedenk wanneer jouw school deze bijzondere dag gaat vieren.

1. Bloempost droogbloemen in glas

We hebben de leukste en origineelste geschenkjes van duurzame merken samengesteld om deze speciale dag te vieren.

Ons assortiment is fair, eco en gebaseerd op bewustwording. Voor alle organisaties met een groen hart.

Karaf met ecologische droogbloemen en kaars

€ 9,95 ex btw en verzendkosten

Maak een feestje in je interieur met deze ecologisch geteelde droogbloemen in fles. Inclusief witte kaars is dit dé eyecatcher in iedere woonkamer. Onderhoudsvrij en allergievriendelijk. Handgevuld en daardoor varieert de onderlinge samenstelling.

Dank je thee met chocolade

€ 9,00 ex btw en verzendkosten

Een heerlijke zwarte thee met bessen en rozenknopjes. Verpakt per 50 gram, inclusief 3 papieren theefilters.
Het zakje bevat 12 heerlijke chocolaatjes (puur, wit, melk) in de vorm van theekopjes. Gemaakt van duurzame cacao waarmee je de cacaoboeren steunt.
Theedoosje kan gepersonaliseerd worden met logo en/of eigen tekst.

Soapbar met gepersonaliseerde wikkel

€ 7,00 ex btw en verzendkosten

Een soapbar van 100 gram met natuurlijke ingrediënten inclusief een wikkel die volledig gepersonaliseerd kan worden met eigen tekst en logo. Keuze uit 24 verschillende soorten zepen.
Past door de brievenbus

DIY Chocoladecake in fles

€ 6,50 ex btw en verzendkosten

Deze DIY cake is er dus echt eentje voor chocolate-lovers. Ouderwets lekker met echte stukjes Belgische chocolade die niet smelten in het beslag. Met de duidelijke instructie op de achterkant van de fles, klaar in een handomdraai. Niemand kan deze cake weerstaan en daarom valt dit cadeau werkelijk bij iedereen in de smaak. Ook leverbaar in stazak als brievenbuspakket.
Etiket kan gepersonaliseerd worden.

DIY vogelvoederpakket

€ 7,00 ex btw en verzendkosten

Cadeaudoosje ‘Klein geluk verspreiden’ speciaal voor tuinvogels. Inhoud: een zakje strooivoer (100 gr.), zakje reuze zonnebloemzaden met plantensteker, ronde RVS ring, touwtje, DIY instructies in informatief vouwboekje voor het maken van een vetbol en een grote kaart. Hiermee breng je leven in de brouwerij in je eigen tuin of balkon. Dat is pas klein geluk!
Past door de brievenbus.

Ledkaars dipdye

€ 10,75 ex btw en verzendkosten

Mooie dip dye LED dinerkaars naar wens gemaakt voor jou, dus helemaal handmatig gedipt. Kies zelf je favoriete kleurencombinatie. De kaars is 25 cm lang, heeft een LED lampje dat flakkert en werkt op 2 x AAA batterij.

Wish light met verborgen tekst

€ 2,25 ex btw en verzendkosten

Deze wish light gemaakt van gerecycled kaarsenvet van restaurants, verbergen een speciale boodschap. Als het kaarsje brandt, verschijnt onderin een tekst of afbeelding. Wordt verpakt in pergamijn papieren zakje. Leverbaar vanaf 25 stuks. Vanaf 250 stuks te personaliseren.
Past door de brievenbus.

DIY Grease lightning

€ 6,25 ex btw en verzendkosten

In deze handige stazak zit alles om zelf een kaars te maken. Nou ja, jij kiest het potje, glaasje of blikje dat jij mooi vindt en maakt daar jouw kaars van met dit handige setje. De korrels kaarsenvet in deze zak zijn gemaakt van gerecyclede bakolie van restaurants. Samen met de 2 lontjes en de gebruiksaanwijzing heb je dus alles wat nodig is voor kaarsen in jouw persoonlijke stijl.

Duurzame cadeaupakketten voor de zakelijke markt - Puursaam

Wil je meer zien?

Voor alle gelegenheden in het jaar kun je voor jouw medewerkers bij ons terecht voor een waardevol geschenk. Denk bijvoorbeeld aan de dag van de verpleging, verjaardagen van collega’s, borrelboxen en natuurlijk Sinterklaas en Kerst.

Duurzame cadeaupakketten voor de zakelijke markt - Puursaam

Al 250+ keer aangevraagd door zorginstellingen, scholen en de installatiesector Nu jij nog. Dit magazine staat boordevol tips voor de allerleukste duurzame cadeaus. Ik weet zeker dat deze ideeën jou gaan inspireren! Je kan het e-magazine direct downloaden.