Dag van de Kinderopvang 19 september

Dé feestdag voor iedereen die werkzaam is in de kinderopvangbranche.

Overzichtsfoto landingspagina

We hebben de leukste en origineelste geschenkjes van duurzame merken samengesteld om deze speciale dag te vieren.

Want al die pedagogisch medewerkers, groepshulpen, algemeen medewerkers, huishoudelijke hulpen, BBL’ers, stagiaires, locatiemanagers, planners, pedagogisch coaches, gastouders en nanny’s zorgen er iedere dag opnieuw toch maar weer voor dat er een veilige omgeving gecreëerd wordt waar jonge kinderen zich volledig kunnen ontwikkelen.

Ons assortiment is fair, eco en gebaseerd op bewustwording.
Voor alle organisaties met een groen hart.

Koffiebeker to-go

€ 9,95 ex btw en verzendkosten

De herbruikbare koffiebeker heeft een inhoud van 240 ml. en past daarmee onder de meeste koffiemachines. Natuurlijk ook heel geschikt voor een kop thee. Vrij van bamboe en melamine en geschikt voor de (professionele) vaatwasser. Behoudt zijn kleurechtheid en kan ook in de magnetron.

Lunchbag

vanaf € 7,50 ex btw en verzendkosten

Prijs afhankelijk van aantal en personalisatie.
Deze opvouwbare lunchtas is het perfecte voorbeeld van duurzaamheid. Ze worden namelijk gemaakt van gerecyclede koelkasten. Er zit een hoop plastic in koelkasten wat kan worden hergebruikt om zo de hoeveelheid plastic op de afvalberg te reduceren. De koeltas is niet alleen handig, maar ook sterk. Ideaal voor een dagje weg of naar je werk. Is je lunch op, dan vouw je hem makkelijk op tot een plat pakketje. Afmetingen: 29 x 23 x 14 cm. Kleur: grijs. Eigen opdruk mogelijk.
Past door de brievenbus.

Karaf met ecologische droogbloemen en led-kaars

€ 14,50 ex btw en verzendkosten

Maak een feestje in je interieur met deze ecologisch geteelde droogbloemen in fles. Inclusief led-kaars (kleur in overleg) is dit dé eyecatcher in iedere woonkamer. Onderhoudsvrij en allergievriendelijk. Handgevuld en daardoor varieert de onderlinge samenstelling.

Zadendoosje “blij met jou”

€ 11,50 ex btw en verzendkosten

Cadeaudoosje met drie soorten zaden om dankbaarheid en waardering over te brengen: zonnebloem (staat voor bewondering), mariëtteklokje (staat voor dankbaarheid) en goudsbloem (staat voor ‘je bent goud waard’). Daarbij drie labels met stokjes om bij het potje of in de grond te steken. Op de kaart staat op achterzijde een quote: “Wie zorgt voor een ander zonder er iets voor terug te verwachten, wordt nooit teleurgesteld”. Doosje kan gepersonaliseerd worden.
Past door de brievenbus.

DIY Chocoladecake in fles

€ 6,50 ex btw en verzendkosten

Deze DIY cake is er dus echt eentje voor chocolate-lovers. Ouderwets lekker met echte stukjes Belgische chocolade die niet smelten in het beslag. Met de duidelijke instructie op de achterkant van de fles, klaar in een handomdraai. Niemand kan deze cake weerstaan en daarom valt dit cadeau werkelijk bij iedereen in de smaak. Ook leverbaar in stazak als brievenbuspakket. Etiket kan gepersonaliseerd worden.

Kweektuintje met munt

€ 5,00 ex btw en verzendkosten

Maak je eigen muntthee of verfrissend muntwater. Kweek in de tuin, op het balkon of de vensterbank. Dit kweektuintje bevat aardetabletten en een zakje zaden. Op de achterkant van het label staan de plantinstructies vermeld. Het kweektuintje is gemaakt van gerecyclede theezakken uit de theepluk in India. Afmeting: 17x10x10 cm

Dank je thee

€ 5,10 ex btw en verzendkosten

Speciaal voor iemand die het verdient, deze “dank je thee”. Een heerlijke zwarte thee met bessen en rozenknopjes. Verpakt per 50 gram, inclusief 3 papieren theefilters. Doosje kan gepersonaliseerd worden.
Past door de brievenbus.

Cadeaupakket plasticvrij douchen

€ 8,25 ex btw en verzendkosten

De heerlijke frisheid van Aloë Vera / Komkommer bars in één cadeaudoosje. In dit pakket vind je vijf verschillende plasticvrije minibars: een krachtig statement tegen de overvloed aan plastic flessen die onze aarde vervuilen. Inhoud van het pakket: shampoobar, conditionerbar, shavingbar, bodybar, facebar. Zo wordt elke douchebeurt een friszoete verwennerij!

Duurzame cadeaupakketten voor de zakelijke markt - Puursaam

Wil je meer zien?

Voor alle gelegenheden in het jaar kun je voor jouw medewerkers terecht voor een waardevol geschenk. Denk bijvoorbeeld aan verjaardagen voor collega’s, borrelboxen en natuurlijk Sint- en Kerstpakketten.

Duurzame cadeaupakketten voor de zakelijke markt - Puursaam

Al 250+ keer aangevraagd door zorginstellingen, scholen en de installatiesector Nu jij nog. Dit magazine staat boordevol tips voor de allerleukste duurzame cadeaus. Ik weet zeker dat deze ideeën jou gaan inspireren! Je kan het e-magazine direct downloaden.