Brievenkus

Verstuur een brievenkus, nu een echte kus er voorlopig niet in zit.

Omdat we elkaar langere tijd niet kunnen bezoeken, liggen voor veel (oudere) mensen eenzaamheid en stress op de loer. En dan is het zo fijn om te laten weten dat we hen niet vergeten zijn!

Speciaal voor degenen die jij op dit moment fysiek even niet mag zien, heeft Puursaam een Brievenkus samengesteld: een klein doosje met zes eigengemaakte chocolaatjes uit het assortiment van Zuster Evie in combinatie met een theebloem. De theebloem komt tot bloei wanneer je er kokend water op giet en heeft een fijne smaak (op de foto is duidelijk te zien hoe dat er na opgieting uitziet). In combinatie met de chocolaatjes geef je een hartverwarmend verwenmomentje aan iemand die dat juist nu extra goed kan gebruiken.

Amber maakt voor deze gelegenheid handgemaakte kaartjes. Je hebt de keus uit “hou vol” en “veel liefs”. Wij voorzien het kaartje aan de binnenkant met de door jou opgegeven tekst. Daarna versturen wij het als brievenbuspakketje naar het gewenste adres.
ZONDER VERZENDKOSTEN. Want dat is ons cadeautje aan jou.

Een pakketje kost € 8,95 per stuk maar meerdere pakketjes aanvragen mag natuurlijk altijd.

Brievenkus | Puursaam
Brievenkus | Puursaam

Bestellen

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om brievenkusjes te bestellen. We werken met man en macht en doen onze uiterste best je zo snel mogelijk weer van dienst te zijn. Tot snel!

Bestellen

Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de bestelling in orde te maken.

Wil je meerdere pakketjes bestellen? Gebruik dan onderstaand veld.
Vul hier in welke kaart je voor welke ontvanger wilt bestellen.

Verstuur je zelf geen pakketje, stuur dit bericht dan verder de wereld in.
Zo verspreiden we samen een beetje genegenheid.